רכשתי את אהבתי למטבח מאמי וסבתי שהגיעה מעיראק וקיבלתי חיזוק מהצד היווני של אבי.
מגיל צעיר חלמתי וידעתי שאעסוק באוכל ובקולינריה ולשם חתרתי.
שף אוטודידקט בעל על ארבע מסעדות: קימל, קימל בגלבוע, התרנגול הכחול, מיסס ומיסטר לי, יוגורט קיצ’ן, ובעל חברת קייטרינג “קימל אירועים”.
מופיע בתוכניות בישול טלוויזיוניות בערוץ האוכל ערוץ 10, ערוץ 2 ערוץ הטיולים וערוץ החיים הטובים.
במסגרת עבודתי נשלחתי על ידי משרד החוץ הישראלי למדינות רבות לבשל באירועים ממלכתיים שונים המייצגים את מדינת ישראל, כמו יום העצמאות הישראלי, פסטיבלי אוכל ישראלי, ארוחות גאלה למובילי דעת קהל בעולם, אנשי ממשל בכירים ועיתונאים.
מקום אהוב באיטליה: כל פינה לאורכה ולרחובה מגלה סודות של יופי מסורת תרבות ואוכל סורנטו, פוזיטנו, ונציה, רומא, אלברובלו, פירנצה, טורינו וזה לא נגמר.
מאכל איטלקי אהוב: פסטה כמובן,קצ’ה פפה, מטריצנה, קרבונרה, ורגו רק באיטליה יש את הטעם האמיתי.
יצירת אמנות אהובה: fontane – המזרקות הפזורות בכיכרות ובפינת הרחובות מדהימות ביופיין הידועות והפחות לדוגמא : מזרקת טרווי רומא, מזרקת הצבים .
היי יאיר
קצת פרגון לסוף השבוע...
שמי תמי שחר, ושלשום חזרתי מהטיול הקולינרי לאמיליה רומניה.
רציתי להגיד תודה על טיול מושלם.
הטיול נבנה בצורה אידיאלית, אינטנסיבית, אך בדיוק במידה. השילוב עם החלק הקולינרי ועם שאול בן אדרת הנפלא היה מצוין. הקבוצה הייתה כייפית,
וכמובן, אורנה המדריכה שהייתה מצוינת, הן ברמה המקצועית והן ברמה האישית.
כמו כן, כל הכבוד לכם על הארגון המהיר של לילה נוסף במילאנו ואופציה חלופית לטיסה חזרה הביתה לאחר שטיסת אלעל התבטלה.
בקיצור, תודה גדולה על טיול מאוד מהנה ומלמד.
אני בטוחה שנתראה בטיולים הבאים