שאול קולינרי

שאול בן אדרת

רכשתי את אהבתי למטבח מאמי וסבתי שהגיעה מעיראק וקיבלתי חיזוק מהצד היווני של אבי. מגיל צעיר חלמתי וידעתי שאעסוק באוכל ובקולינריה ולשם חתרתי. שף אוטודידקט בעל על ארבע מסעדות: קימל, קימל בגלבוע, התרנגול הכחול, מיסס ומיסטר לי, יוגורט קיצ’ן, ובעל חברת קייטרינג “קימל אירועים”. מופיע בתוכניות בישול טלוויזיוניות בערוץ האוכל ערוץ 10, ערוץ 2 ערוץ הטיולים וערוץ החיים הטובים. במסגרת עבודתי נשלחתי על ידי משרד החוץ הישראלי למדינות רבות לבשל באירועים ממלכתיים שונים המייצגים את מדינת ישראל, כמו יום העצמאות הישראלי, פסטיבלי אוכל ישראלי, ארוחות גאלה למובילי דעת קהל בעולם, אנשי ממשל בכירים ועיתונאים. מקום אהוב באיטליה: כל פינה לאורכה ולרחובה מגלה סודות של יופי מסורת תרבות ואוכל סורנטו, פוזיטנו, ונציה, רומא, אלברובלו, פירנצה, טורינו וזה לא נגמר. מאכל איטלקי אהוב: פסטה כמובן,קצ’ה פפה, מטריצנה, קרבונרה, ורגו רק באיטליה יש את הטעם האמיתי. יצירת אמנות אהובה: fontane – המזרקות הפזורות בכיכרות ובפינת הרחובות מדהימות ביופיין הידועות והפחות לדוגמא : מזרקת טרווי רומא, מזרקת הצבים .

לקוחות ממליצים

No data was found

איטליה? האמירויות?

תנו לנו לעשות לכם את הטיול...

© כל הזכויות שמורות לסולו איטליה