פיצה בנאפולי
"פיצה. מה כבר יכול להיות טעים בה?"
שאל אותי בזלזול עמי, אחד הנוסעים שלי בטיול בנאפולי.
בנאפולי נולדה הפיצה, אני מסביר לו, ואת הפיצה הזאת לא תשכח לעולם, הבטחתי לו.
במסגרת סיור ה STREET FOOD שסולו איטליה עושה למטייליה בעיר עליה נאמר "לראות ולמות", כחלק מהטיול המאורגן לאיטליה הגענו למקום בו עשרות עומדים בחוץ ומחכים בין 30-45 דקות ולוקחים מספרים כמו בקופת חולים והכל בשביל לטעום מהפיצה המדהימה של פיצריה קטנה ומטריפה. שימו לב – רק שני סוגי פיצות יגישו לכם בה. מרגריטה ומרינארה.
יותר מ 146 שנים קיימת הפיצריה DA MICHELE בלב שכונת SPACCA NAPOLI, הלב הרומי העתיק של העיר.
- בתים מטים ליפול וביניהם כביסה תלויה
- נערים אם לא לומר ילדים רוכבים על קטנועים ללא רישיון וללא קסדה
- דוכנים עם שלל איקונין נוצרי
- והכי חשוב – הערצה עיוורת לאל מאראדונה – הקדוש המקומי
עוברות 45 דקות ועמי ניגש אלי.
"תגיד לי, איך מכינים בצק כזה ? מה זה הדבר האלוהי הזה ?"
חייכתי.
האמת – אכלתי בחיי איזה כמה פיצות. זאת הטובה מכולן. נקודה.
ברוכים הבאים לאחת הערים המרתקות באיטליה.
לראות את נאפולי ולחיות…
יאיר די קאסטרו, מנכ"ל סולו איטליה
- לפרטים על טיולי אוכל באיטליה
- לפרטים על טיול בנפולי